🇩🇰 Vi fylder 6 år! | Spar 20% på hele* shoppen
✔️Billig fragt fra 39,- kr. ✔️Fri fragt over 698,- kr. ✔️Levering 1-3 hverdage

Lovgivning omkring alkohol

Du skal være over 18 år for at handle på denne side. Knaplund Destilleri overholder den danske lovgivning omkring salg af alkohol. Derfor kan du, hvis du er under 18 år, ikke købe alkohol over 16,5%.

Du kan bestille alle varer på websitet – er du en forhandler og vil gerne forhandle vores ting, så er du velkommen til at kontakte os på info@knaplund.dk eller på 31903450

Betaling

Knaplund Destilleri modtager betaling med VISA/Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard. Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes. Der tages ikke et gebyr ved kortbetaling på knaplund.dk

Alle beløb er i DKK. Danske kroner og er incl. moms.

Knaplund Destilleri bruger en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at man ikke kan aflæse dine informationer.

Faktura: Du modtager en ordrebekræftelse pr mail ved ordreafgivelse. Faktura medsendes pakken

Levering

Knaplund Destilleri leverer på alle hverdage, med ordre indgået inden kl. 12.00

Vi har en leveringstid på 1-4 hverdage. Kontakt os hvis du har en expresordre. Så håndterer vi som regel dette.

Der kan også vælges afhentning ved køb på webshop. Kontakt os for afhentning af dine varer hvis det er udenfor vores normale åbningstid.

Reklamationsret

Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation.

Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert betjening af produktet / ydelsen.

Knaplund vil dække returneringsomkostninger i et rimeligt omfang.

Ved returnering rettes henvendelse til og reklamationer sendes til. Du bedes oplyse og beskrive reklamationen så detaljeret som muligt.

Knaplund Destilleri

Herningvej 9

6880 Tarm

Der modtages ikke pakker sendt på efterkrav. Husk at pakke det i en forsvarlig emballage. Knaplund er underlagt de til enhver tid gældende love og regler om produktansvar i Danmark og i EU.

Refusion

Hvis der er aftalt refusion, så bedes I sende jeres bankoplysninger, så vi kan overføre det aftalte beløb.

Fortrydelsesret

Der gives 14 dages fuld returret på varer købt i vores Webshop.

Perioden regnes fra den dag, hvor du modtager ordren.

Returneringsomkostninger skal du selv afholde.

Fortrydelse skal anmeldes til os senest 14 efter købet og fra fortrydelsen skal I senest 14 dage efter returnere forsendelsen.

Meddelelsen skal gives pr. mail på info@knaplund.dk. I meddelelsen skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Medsend altid kvittering.

Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Håndtering af betaling

Betaling foregår gennem tredjeparten Izettle, som sørger for at beskytte personfølsomme oplysninger. Izettle har opnået nogen af de mest anerkendte certificeringer i branchen, og bruger de sidste nye avancerede teknologier og systemer. Derfor kan du altid føle dig tryg ved, at dine betalinger er sikre.

Alle kreditkortdata krypteres af HSMs krypteringsservere i henhold til de strengeste standarder for at sikre, at vores kunders følsomme oplysninger aldrig kompromitteres.

FÅ EKSKLUSIV ADGANG TIL BLACK FRIDAY FØR ALLE ANDRE!

Ventetiden er ovre. Black Friday hos Knaplund Destilleri åbner snart op for en verden af udsøgte spiritus og uimodståelige tilbud. Tilmeld dig nu og få adgang til vores eksklusive tyvstart, hvor de største besparelser og mest eftertragtede gaver bliver dine, før julerushet begynder...

Brug rabatkode

Tilføj en personlig håndskrevet hilsen for 16,00 kr


Popular Searches: Jeans  Dress  Top  summer